Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Lehtiselleri 40g5.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl50g38kcal2g4g1.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g1292kcal23.8g126.8g76.2g32.4g
Valittu annoskoko1965g646kcal11.9g63.4g38.1g16.2g
Annoskoko puolitettuna983g323kcal6g31.7g19.1g8.1g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944