Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 752g806kcal173.7g0g11.3g0g
Currytahna punainen60g156kcal1.3g5.5g14.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]256g863kcal30.7g0g94.6g0g
Aurajuusto60g205kcal12g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g4059kcal435.4g11g275.4g0g
Valittu annoskoko1128g2029kcal217.7g5.5g137.7g0g
Annoskoko puolitettuna564g1015kcal108.9g2.8g68.9g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996