Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 877g940kcal202.7g0g13.2g0g
Currytahna punainen70g183kcal1.5g6.4g16.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]298g1007kcal35.8g0g110.4g0g
Aurajuusto70g239kcal14g0g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g4735kcal508g12.8g321.6g0g
Valittu annoskoko1316g2368kcal254g6.4g160.8g0g
Annoskoko puolitettuna658g1184kcal127g3.2g80.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996