Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1000g1071kcal231g0g15g0g
Currytahna punainen80g208kcal1.7g7.3g19.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]340g1148kcal40.8g0g125.8g0g
Aurajuusto80g272kcal16g0g23.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g5397kcal579g14.6g366.4g0g
Valittu annoskoko1500g2699kcal289.5g7.3g183.2g0g
Annoskoko puolitettuna750g1349kcal144.8g3.7g91.6g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996