Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1003g1074kcal231.6g0g15g0g
Currytahna punainen80g209kcal1.7g7.3g19.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]341g1151kcal40.9g0g126.1g0g
Aurajuusto80g273kcal16g0g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g5412kcal580.4g14.6g367.4g0g
Valittu annoskoko1504g2706kcal290.2g7.3g183.7g0g
Annoskoko puolitettuna752g1353kcal145.1g3.7g91.9g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996