Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1128g1208kcal260.6g0g16.9g0g
Currytahna punainen90g235kcal1.9g8.2g21.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]384g1294kcal46g0g141.9g0g
Aurajuusto90g307kcal18g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g6088kcal653g16.4g413.4g0g
Valittu annoskoko1692g3044kcal326.5g8.2g206.7g0g
Annoskoko puolitettuna846g1522kcal163.3g4.1g103.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996