Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 125g134kcal29g0g1.9g0g
Currytahna punainen10g26kcal0.2g0.9g2.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]43g144kcal5.1g0g15.8g0g
Aurajuusto10g34kcal2g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana376g677kcal72.6g1.8g46g0g
Valittu annoskoko188g338kcal36.3g0.9g23g0g
Annoskoko puolitettuna94g169kcal18.2g0.5g11.5g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996