Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 250g268kcal57.8g0g3.8g0g
Currytahna punainen20g52kcal0.4g1.8g4.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]85g287kcal10.2g0g31.5g0g
Aurajuusto20g68kcal4g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1349kcal144.8g3.6g91.8g0g
Valittu annoskoko375g675kcal72.4g1.8g45.9g0g
Annoskoko puolitettuna188g337kcal36.2g0.9g23g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996