Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 376g403kcal86.9g0g5.6g0g
Currytahna punainen30g78kcal0.6g2.7g7.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]128g432kcal15.3g0g47.3g0g
Aurajuusto30g102kcal6g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g2030kcal217.6g5.4g137.6g0g
Valittu annoskoko564g1015kcal108.8g2.7g68.8g0g
Annoskoko puolitettuna282g507kcal54.4g1.4g34.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996