Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 627g671kcal144.8g0g9.4g0g
Currytahna punainen50g130kcal1.1g4.6g12g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]213g719kcal25.6g0g78.8g0g
Aurajuusto50g171kcal10g0g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g3382kcal363g9.2g229.4g0g
Valittu annoskoko940g1691kcal181.5g4.6g114.7g0g
Annoskoko puolitettuna470g846kcal90.8g2.3g57.4g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996