Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 60g44kcal7.8g0.7g0.2g4.1g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 25g216kcal0g0g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 569g1952kcal58g398.1g6.8g19.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g4424kcal131.6g797.6g63g48g
Valittu annoskoko1011g2212kcal65.8g398.8g31.5g24g
Annoskoko puolitettuna506g1106kcal32.9g199.4g15.8g12g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049