Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3460g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 588g438kcal77.2g6.5g2.4g40.6g
Suola, annos 3g87g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 242g2140kcal0g0g242g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5623g19293kcal573g3936g67.5g196.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43742kcal1300.4g7885g623.8g474.8g
Valittu annoskoko10000g21871kcal650.2g3942.5g311.9g237.4g
Annoskoko puolitettuna5000g10936kcal325.1g1971.3g156g118.7g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049