Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 68g51kcal8.9g0.7g0.3g4.7g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g28g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2312g5057kcal150.2g911.4g72.2g54.8g
Valittu annoskoko1156g2528kcal75.1g455.7g36.1g27.4g
Annoskoko puolitettuna578g1264kcal37.6g227.9g18.1g13.7g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049