Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 77g57kcal10g0.8g0.3g5.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 32g278kcal0g0g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 731g2509kcal74.5g511.9g8.8g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2601g5689kcal169g1025.4g81.2g61.8g
Valittu annoskoko1300g2844kcal84.5g512.7g40.6g30.9g
Annoskoko puolitettuna650g1422kcal42.3g256.4g20.3g15.5g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049