Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.5g6.3kcal1.1g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g632kcal18.8g114g9g6.8g
Valittu annoskoko144g316kcal9.4g57g4.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna72g158kcal4.7g28.5g2.3g1.7g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.5g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049