Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 85g63kcal11.2g0.9g0.3g5.9g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 35g309kcal0g0g35g0g
Vehnäjauho puolikarkea 813g2788kcal82.8g568.7g9.7g28.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2890g6321kcal188g1139.2g90g68.6g
Valittu annoskoko1445g3160kcal94g569.6g45g34.3g
Annoskoko puolitettuna723g1580kcal47g284.8g22.5g17.2g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049