Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 102g76kcal13.4g1.1g0.4g7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g42g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3468g7585kcal225.6g1367.2g108.2g82.2g
Valittu annoskoko1734g3792kcal112.8g683.6g54.1g41.1g
Annoskoko puolitettuna867g1896kcal56.4g341.8g27.1g20.6g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049