Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 119g89kcal15.6g1.3g0.5g8.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 49g433kcal0g0g49g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1138g3903kcal115.9g796.2g13.6g39.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4046g8849kcal263g1595g126.2g96g
Valittu annoskoko2023g4425kcal131.5g797.5g63.1g48g
Annoskoko puolitettuna1012g2212kcal65.8g398.8g31.6g24g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049