Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 136g101kcal17.8g1.5g0.5g9.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g495kcal0g0g55.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4624g10113kcal300.6g1823g144g109.8g
Valittu annoskoko2312g5057kcal150.3g911.5g72g54.9g
Annoskoko puolitettuna1156g2528kcal75.2g455.8g36g27.5g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049