Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 153g114kcal20.1g1.7g0.6g10.6g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 63g557kcal0g0g62.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1463g5018kcal149g1023.7g17.5g51.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5202g11377kcal338.2g2050.8g162g123.6g
Valittu annoskoko2601g5689kcal169.1g1025.4g81g61.8g
Annoskoko puolitettuna1301g2844kcal84.6g512.7g40.5g30.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049