Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 17g13kcal2.2g0.2g0.1g1.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7g62kcal0g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g1.9g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g1264kcal37.6g227.8g18g13.8g
Valittu annoskoko289g632kcal18.8g113.9g9g6.9g
Annoskoko puolitettuna145g316kcal9.4g57g4.5g3.5g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049