Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 170g127kcal22.3g1.9g0.7g11.7g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 70g618kcal0g0g69.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1625g5576kcal165.6g1137.5g19.5g56.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g12642kcal375.8g2278.8g180.2g137.2g
Valittu annoskoko2890g6321kcal187.9g1139.4g90.1g68.6g
Annoskoko puolitettuna1445g3160kcal94g569.7g45.1g34.3g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049