Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 204g152kcal26.8g2.2g0.8g14.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 84g742kcal0g0g83.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1950g6691kcal198.7g1365g23.4g68.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6936g15170kcal451g2734.4g216.2g164.6g
Valittu annoskoko3468g7585kcal225.5g1367.2g108.1g82.3g
Annoskoko puolitettuna1734g3793kcal112.8g683.6g54.1g41.2g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049