Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 238g177kcal31.2g2.6g1g16.4g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 98g866kcal0g0g97.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2275g7806kcal231.8g1592.5g27.3g79.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8092g17698kcal526g3190.2g252.4g192g
Valittu annoskoko4046g8849kcal263g1595.1g126.2g96g
Annoskoko puolitettuna2023g4425kcal131.5g797.6g63.1g48g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049