Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 272g203kcal35.7g3g1.1g18.8g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g111.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9248g20227kcal601.2g3646g288.4g219.6g
Valittu annoskoko4624g10113kcal300.6g1823g144.2g109.8g
Annoskoko puolitettuna2312g5057kcal150.3g911.5g72.1g54.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049