Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1730g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 294g219kcal38.6g3.2g1.2g20.3g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 121g1070kcal0g0g121g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2811g9647kcal286.5g1968g33.7g98.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21871kcal650.2g3942.4g311.8g237.4g
Valittu annoskoko5000g10936kcal325.1g1971.2g155.9g118.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5468kcal162.6g985.6g78g59.4g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049