Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 306g228kcal40.1g3.4g1.2g21.1g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2925g10036kcal298.1g2047.5g35.1g102.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10404g22755kcal676.4g4101.8g324.4g247g
Valittu annoskoko5202g11377kcal338.2g2050.9g162.2g123.5g
Annoskoko puolitettuna2601g5689kcal169.1g1025.5g81.1g61.8g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049