Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 340g253kcal44.6g3.7g1.4g23.5g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3250g11151kcal331.2g2275g39g113.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11560g25283kcal751.6g4557.4g360.6g274.4g
Valittu annoskoko5780g12642kcal375.8g2278.7g180.3g137.2g
Annoskoko puolitettuna2890g6321kcal187.9g1139.4g90.2g68.6g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049