Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 408g304kcal53.5g4.5g1.6g28.2g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 168g1484kcal0g0g167.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3900g13382kcal397.4g2730g46.8g136.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13872g30340kcal901.8g5469g432.4g329.4g
Valittu annoskoko6936g15170kcal450.9g2734.5g216.2g164.7g
Annoskoko puolitettuna3468g7585kcal225.5g1367.3g108.1g82.4g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049