Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.2g3.2kcal0.6g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g316kcal9.4g56.8g4.4g3.4g
Valittu annoskoko72g158kcal4.7g28.4g2.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g79kcal2.4g14.2g1.1g0.9g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.3g3g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049