Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 476g355kcal62.5g5.2g1.9g32.8g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 196g1732kcal0g0g195.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4550g15612kcal463.6g3185g54.6g159.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16184g35396kcal1052.2g6380.4g504.6g384g
Valittu annoskoko8092g17698kcal526.1g3190.2g252.3g192g
Annoskoko puolitettuna4046g8849kcal263.1g1595.1g126.2g96g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049