Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 51g38kcal6.7g0.6g0.2g3.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 21g186kcal0g0g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 488g1673kcal49.7g341.2g5.8g17.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1734g3792kcal112.8g683.6g54g41.2g
Valittu annoskoko867g1896kcal56.4g341.8g27g20.6g
Annoskoko puolitettuna434g948kcal28.2g170.9g13.5g10.3g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049