Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3200g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 544g405kcal71.4g6g2.2g37.5g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 224g1979kcal0g0g223.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5200g17842kcal529.9g3640g62.4g182g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18496g40453kcal1202.6g7292g576.8g439g
Valittu annoskoko9248g20226kcal601.3g3646g288.4g219.5g
Annoskoko puolitettuna4624g10113kcal300.7g1823g144.2g109.8g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049