Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Lehtiselleri 100g13kcal1.1g1.1g0.2g1g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 1000g30kcal0g3g2g0g
Kirjolohifilee 400g661kcal67g0g44g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Maustekurkku150g25kcal1g4.5g0.2g2.7g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g20g3.2kcal0.7g0.2g0.1g0.2g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g2307kcal153.2g68g154.6g27g
Valittu annoskoko2130g1154kcal76.6g34g77.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1065g577kcal38.3g17g38.7g6.8g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223