Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 450g687kcal86.8g0g37.8g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.2g
Punaviini 75g53kcal0.2g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 40g19kcal0.5g3.8g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2107g1748kcal183.2g39.6g82.2g12.4g
Valittu annoskoko1054g874kcal91.6g19.8g41.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna527g437kcal45.8g9.9g20.6g3.1g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260