Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 525g801kcal101.3g0g44.1g0g
Lanttu 117g34kcal1.2g5.4g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Punaviini 88g62kcal0.3g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 47g23kcal0.6g4.4g0.1g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g93g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2457g2039kcal214.2g46g96g14.4g
Valittu annoskoko1229g1019kcal107.1g23g48g7.2g
Annoskoko puolitettuna614g510kcal53.6g11.5g24g3.6g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260