Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 600g916kcal115.7g0g50.4g0g
Lanttu 133g38kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Punaviini 100g71kcal0.3g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 53g26kcal0.6g5.1g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g2330kcal244.2g52.4g109.6g16.4g
Valittu annoskoko1404g1165kcal122.1g26.2g54.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna702g582kcal61.1g13.1g27.4g4.1g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260