Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 675g1030kcal130.2g0g56.7g0g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g135g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Punaviini 112g79kcal0.3g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 60g29kcal0.7g5.7g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3159g2621kcal275g59.2g123.2g18.6g
Valittu annoskoko1579g1311kcal137.5g29.6g61.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna790g655kcal68.8g14.8g30.8g4.7g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260