Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 75g115kcal14.5g0g6.3g0g
Lanttu 17g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Punaviini 13g8.8kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 6.7g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5.1kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana351g291kcal30.8g6.4g13.4g2g
Valittu annoskoko176g146kcal15.4g3.2g6.7g1g
Annoskoko puolitettuna88g73kcal7.7g1.6g3.4g0.5g
Arvot/100g100g83kcal8.8g1.8g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260