Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 750g1145kcal144.7g0g63g0g
Lanttu 167g48kcal1.7g7.7g0.5g3g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Punaviini 125g88kcal0.4g0.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 67g32kcal0.8g6.3g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi18g51kcal1.6g1.3g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3510g2912kcal305.6g65.6g137g20.8g
Valittu annoskoko1755g1456kcal152.8g32.8g68.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna878g728kcal76.4g16.4g34.3g5.2g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260