Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 900g1374kcal173.6g0g75.6g0g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Hillosipulisäilyke 80g39kcal0.9g7.6g0.2g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4212g3495kcal366.8g78.8g164.6g24.8g
Valittu annoskoko2106g1747kcal183.4g39.4g82.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna1053g874kcal91.7g19.7g41.2g6.2g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260