Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1050g1603kcal202.6g0g88.2g0g
Lanttu 233g67kcal2.3g10.7g0.7g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Punaviini 175g123kcal0.5g0.3g0g0g
Hillosipulisäilyke 93g45kcal1.1g8.8g0.2g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g187g50kcal2.4g9g0.4g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi26g72kcal2.3g1.8g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 466g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4914g4077kcal427.8g92g191.8g29g
Valittu annoskoko2457g2039kcal213.9g46g95.9g14.5g
Annoskoko puolitettuna1229g1019kcal107g23g48g7.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260