Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1199g1832kcal231.5g0g100.8g0g
Lanttu 267g77kcal2.7g12.3g0.8g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Punaviini 200g141kcal0.6g0.4g0g0g
Hillosipulisäilyke 107g52kcal1.3g10.1g0.2g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Lihaliemikuutio Maggi29g82kcal2.6g2.1g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5616g4659kcal489g105.4g219g33g
Valittu annoskoko2808g2330kcal244.5g52.7g109.5g16.5g
Annoskoko puolitettuna1404g1165kcal122.3g26.4g54.8g8.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260