Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1349g2061kcal260.4g0g113.3g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g270g76kcal1.6g16.1g0.5g6.7g
Punaviini 225g159kcal0.7g0.4g0g0g
Hillosipulisäilyke 120g58kcal1.4g11.4g0.2g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6318g5242kcal550g118.4g246.2g37.2g
Valittu annoskoko3159g2621kcal275g59.2g123.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna1580g1311kcal137.5g29.6g61.6g9.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260