Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 150g229kcal28.9g0g12.6g0g
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.7g
Punaviini 25g18kcal0.1g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 13g6.5kcal0.2g1.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.7g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g582kcal61g13.2g27.4g4.2g
Valittu annoskoko351g291kcal30.5g6.6g13.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna176g146kcal15.3g3.3g6.9g1.1g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260