Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1499g2289kcal289.4g0g125.9g0g
Lanttu 333g96kcal3.3g15.3g1g6g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Punaviini 250g176kcal0.8g0.5g0g0g
Hillosipulisäilyke 133g65kcal1.6g12.6g0.3g2.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Lihaliemikuutio Maggi37g103kcal3.3g2.6g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g5824kcal611.4g131.4g273.6g41.2g
Valittu annoskoko3510g2912kcal305.7g65.7g136.8g20.6g
Annoskoko puolitettuna1755g1456kcal152.9g32.9g68.4g10.3g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260