Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1800g2749kcal347.4g0g151.2g0g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Punaviini 300g212kcal0.9g0.6g0g0g
Hillosipulisäilyke 160g78kcal1.9g15.2g0.3g2.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8428g6992kcal734g158g328.6g49.4g
Valittu annoskoko4214g3496kcal367g79g164.3g24.7g
Annoskoko puolitettuna2107g1748kcal183.5g39.5g82.2g12.4g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260