Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2099g3205kcal405.1g0g176.3g0g
Lanttu 466g135kcal4.7g21.5g1.4g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Punaviini 350g247kcal1.1g0.7g0g0g
Hillosipulisäilyke 187g91kcal2.2g17.7g0.4g3g
Punasipuli, kuorittu, 100g373g101kcal4.9g17.9g0.7g6.3g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 933g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9828g8154kcal855.8g184.2g383.2g58g
Valittu annoskoko4914g4077kcal427.9g92.1g191.6g29g
Annoskoko puolitettuna2457g2039kcal214g46.1g95.8g14.5g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260