Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 225g343kcal43.4g0g18.9g0g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Punaviini 38g26kcal0.1g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 20g10kcal0.2g1.9g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1053g874kcal91.6g19.8g41g6.2g
Valittu annoskoko527g437kcal45.8g9.9g20.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna263g218kcal22.9g5g10.3g1.6g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260