Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2399g3663kcal463g0g201.5g0g
Lanttu 533g154kcal5.3g24.5g1.6g9.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.5g1g12g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Hillosipulisäilyke 213g104kcal2.5g20.2g0.4g3.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g427g115kcal5.5g20.5g0.9g7.2g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1066g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11232g9319kcal977.8g210.2g438.2g66.2g
Valittu annoskoko5616g4659kcal488.9g105.1g219.1g33.1g
Annoskoko puolitettuna2808g2330kcal244.5g52.6g109.6g16.6g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260